Na een jaar voorbereiding wordt woensdagavond 20 september om 20.00 uur in de Pletterij de nieuwe online culturele agenda van Haarlem, cultuur023.nl, gelanceerd. Deze website is dé vindplaats voor alle professionele culturele voorstellingen en activiteiten in Haarlem die plaats vinden bij de middelgrote en kleinere podia, culturele instellingen en onafhankelijke makers. De gemeente Haarlem heeft ruimhartig bijgedragen om op deze wijze de zichtbaarheid en vindbaarheid te stimuleren van het brede culturele aanbod dat met name ook buiten het centrum plaatsvindt.

Woensdag wordt de website feestelijk gelanceerd door cultuurwethouder Diana van Loenen. Daarna worden makers, podia, instellingen en media o.l.v. Marceline Schopman op een interactieve manier uitgedaagd om na te denken hoe we cultuur in Haarlem nog verder kunnen vergroten.

Manifestatie cultuur 023, spotlicht op… Haarlem Noord!
Deze avond is tevens de start van de manifestatie die vier weken lang de programma’s in aansluitend de stadsdelen noord, zuid-west, oost en Schalkwijk en centrum onder de loep neemt.

Van donderdag 21 september- donderdag 28 september wordt Haarlem Noord uitgelicht.

Zo zijn er in deze week 15 programma’s te bezoeken in het Verhalenhuis, de Cultuurtuin, de Haarlem Blues Club, Circus Hakim, Studio MAPA, het Veerkwartier en Nieuwe Vide Artspace .

Voor meer informatie over deze voorstellingen bezoek de website en neem een kijkje op cultuur023.nl/.

Cultuur 023 is een initiatief van 37PK, Verhalenhuis, Theatergroep LAVA, Jansstraat 33, Pletterij, Stichting Kapsalon.

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie