Verdachte van babbeltruc aangehouden

0

De politie in Haarlem heeft donderdagochtend een 72-jarige man aangehouden, op verdenking van het plegen van babbeltrucs.

De man, een 72-jarige inwoner van Alkmaar, werd in de Leidsebuurt herkend door iemand die eerder door de man was benadeeld. De verdachte belde toen bij woningen aan met een verhaal dat “hij de verwarming na wilde kijken”.

Door deze alerte melding kon de politie de man al snel achterhalen en aanhouden buiten heterdaad. De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau, waar na onderzoek bleek dat de 72-jarige Alkmaarder zich al eerder schuldig had gemaakt aan het plegen van dit soort babbeltrucs.

De politie heeft de man ingesloten en onderzoekt of hij nog meer op zijn kerfstok heeft.

Heeft u informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek? Belt u dan met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Advertentie