Haarlem Night Skate zigzag door Haarlem

0

De Haarlem Night Skate is op woensdag 22 april weer succes vol van start gegaan met haar eerste skate editie van dit jaar. De start was om 20 uur vanaf het fietspad bij de hoofdingang van de ijsbaan in Haarlem. De route was ongeveer 20 kilometer. Regelmatig was er een tussenstop en halverwege was er een pauze.

De route van deze avond was een opwarmer voor de volgende skates dit seizoen. Eenvoudig, vlak en lekker veel stukken over het asfalt. Na het vertrek bij de ijsbaan ging het met een klein lusje door Haarlem Noord. Vervolgens richting het centrum van Haarlem. Na wat zigzag skatewerk langs de prachtige gevels in het centrum van Haarlem kwamen de skaters bij de pauzeplaats in de Haarlemmerhout met een mooi uitzicht op het provinciehuis. Na de break ging de route langs Heemstede om vervolgens door Haarlem West weer terug te keren naar de ijsbaan.

Meedoen aan de Haarlem Night Skate?
Iedereen die sportief is of zich sportief voelt kan meedoen aan de Haarlem Night Skate. Deelname is altijd gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Kom naar de start en rol lekker ontspannen twee uurtjes mee. Je komt op plaatsen waar je, als je zelf gaat skaten nooit komt.

Samen met de politie Kennemerland en de gecertificeerde Haarlem Night Skate verkeersregelaars zorgen zij voor een veilige recreatieve tocht door de stad. Skate je mee met de Haarlem Night Skate dan kom je gegarandeerd op unieke plaatsen. De Night Skate gaat altijd over de openbare weg.

De volgende Haarlem Night Skates zijn op: Woensdag 13 mei start Velsen, Woensdag 3 juni start Haarlem, Woensdag 17 juni start Velsen, Woensdag 1 juli start Haarlem, Woensdag 26 augustus start Velsen, Woensdag 9 september start Haarlem, Zaterdag 19 september start Haarlem. Alle skates starten om 20 uur.

Meer informatie over Haarlem Night Skate vind je op www.haarlemnightskate.nl.

- Advertentie -