Kunst met een appel in Spaarne Gasthuis

0

Vanaf 6 mei exposeert Banaz Jacob haar kunstwerken op de vide van Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid.

Banaz Jacob is een jonge multidisciplinaire kunstenares, die met fotografie en schilderkunst werkt. In haar schilderwerk staat de mens vooral ‘de vrouw en emoties’ centraal. Vaak is haar werk surrealistisch van karakter.

Op de vide in Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid exposeert Banaz Jacob haar laatste serie van schilderijen met de nadruk op ‘Groene Appel’. Hier wordt vooral het belang en de populariteit van de gezonde lekkernij voor de mens weergegeven.

Info
6 mei tot en met 1 juli 2015
Vide boven de centrale hal
Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

Meer informatie over het Spaarne Gasthuis is te vinden op www.spaarnegasthuis.nl.