Powervrouwen terug in het theater met nieuwe revue!

0

Bos Theaterproducties brengt een tweede deel uit van Powervrouwen, een revue van nu.

Met een gezonde dosis zelfspot brengt een nieuwe groep steengoede actrices en cabaretières komische sketches en herkenbare liedjes. En die draaien allemaal om damesdingen. Van relaties en carrière tot lichamelijk verval; hilarische, pijnlijke en ontroerende dingen die het leven van een vrouw verrijken en soms ook verarmen.

De nieuwe cast bestaat uit Lieneke Le Roux (Brozer, Powervrouwen), Pamela Teves (Onderweg naar Morgen, Vagina Monologen), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Powervrouwen), Mylène d’Anjou (Powervrouwen), Ziarah Janssen en Dieuwke Tönissen.

De pers schreef over Powervrouwen: een revue van nu 2: ‘een smakelijke en vermakelijke avond’ (De Telegraaf) ‘geestig, inventief en ontroerend’ (Theaterkrant).

Info
Op zaterdag 30 mei om 20:15 uur staat Powervrouwen : Een revue van nu 2 met o.a. Mylène d’Anjou, Pamela Teves en Lieneke Le Roux in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden.