Laatste voorronde NK Oestersteken tijdens Villa’s Culinair Wijntheater Weekend

0

Op donderdag 14 mei start op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek het Villa’s Culinair Wijntheater Weekend. Tijdens het weekend worden bezoekers verrast met bijzondere culinaire workshops, vinylmuziek, bekende vinologen, oestermannen uit Yerseke, beroemde top chefs en dit alles omlijst door een waanzinnige wijnkaart.

Op Hemelvaartsdag start om 16.00 uur de laatste voorronde van het NK Oestersteken. Deze wordt georganiseerd door het Wijntheater in samenwerking met MECC Maastricht en Europa Culinair.

Tijdens de laatste voorronde strijden verschillende dames en heren om een finale plek begin oktober tijdens de bourgondische horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht. Een professionele drie koppige jury buigt zich over het resultaat en let op de snelheid waarmee de platte zeeuwse oesters worden opengemaakt maar ook de vakkundigheid en aanwezigheid van gruis worden in het jury rapport opgenomen.

Wie durft?
Er is nog ruimte voor dames en/of heren die willen deelnemen aan de voorronde. Deelname is gratis en je maakt kans op een reis naar het EK in Zweden en het WK in Denemarken. Aanmelden kan via: www.wijntheater.nl/noordholland-nk-oestersteken.