Kick off gratis Wifi in Haarlem centrum

0

Op woensdag 13 mei wordt het gratis Wifi netwerk in het centrum van Haarlem officieel gelanceerd. Van 13 tot en met 15 mei maken mensen die inloggen op het netwerk kans op een diner voor twee.

De gratis Wifi is een extra service voor het winkelend publiek en voor de bezoekers aan de binnenstad. Bezoekers en inwoners maken steeds vaker gebruik van informatievoorzieningen en aanbiedingen via hun smart Phone of tablet. Bovendien verhoogt het de beleving en de gastvrijheid van de stad. Ook voor de vele internationale bezoekers is het prettig dat zij gebruik kunnen maken van gratis WiFi, omdat hun internetabonnement niet altijd geldig is in Nederland.

Veilige en hoogwaardige internetverbinding Het netwerk, dat is aangelegd en wordt beheerd door Ziggo, biedt een veilige en hoogwaardige internetverbinding in hartje Centrum. In het gebied, waar het publiek Wifi beschikbaar is, kunnen bezoekers snel en eenvoudig inloggen op -Free Wifi Haarlem-. Zij zien eerst een introductiepagina en na het accepteren van de voorwaarden, beschikken zij over gratis publiek Wifi.

Initiatiefnemer: Centrum Management Groep Initiatiefnemer voor deze service, met de naam -Free Wifi Haarlem-, is de Centrum Management Groep, in samenwerking met de provincie Noord-Holland en de gemeente Haarlem.

De Centrum Management Groep bestaat uit de volgende leden: Gemeente Haarlem, Haarlem Marketing, Ondernemersvereniging Haarlem Centraal, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Haarlem en Vereniging Eigenaren Binnenstad Haarlem. De Centrum Management Groep streeft ernaar om de economische positie van de binnenstad te versterken en de belangen te behartigen van ondernemers in het centrum van Haarlem.