Parkencampagne gaat voor blotevoeten-schoon

0

Het park. De Nederlander is er dol op. Ideaal voor wie zelf geen tuin heeft of gewoon graag van de stadse natuur geniet. Helemaal fijn als dat op blote voeten kan. Lekker met de zon op je gezicht en je tenen in het gras. Voorwaarde is dan wel dat het lekker schoon is.

135747-aa7acf0f-2de8-4ef3-996c-ebcb4bf62529-logo_supportervanschoon-original-1405078612Geen peuken, geen snoeppapiertjes, geen blikjes. Het schoonste park is het lekkerste park, voor jou en voor je blote voeten. Om Nederland bewust te maken van het belang van schone parken is de Parkencampagne weer van start gegaan. Dit jaar kunnen bezoekers via supportervanschoon.nl hun lekkere park op de kaart te zetten en maken daarmee kans op bijzondere blotevoetenprijzen. De vijf winnaars worden het toneel van een bijzonder blotevoetenevenement – van een Silent Disco tot een Voetbalclinic. Dat kan natuurlijk alleen als het blotevoeten-schoon is.

Maximaal genieten
Met de Blotevoetenprijzen wordt het dit voorjaar maximaal genieten in de Nederlandse parken. Zo is er de Blotevoeten Voetbalclinic onder leiding van een topvoetballer en wordt er een Dauwtrapsessie met een stadsbioloog georganiseerd. Verder zorgt een chef-kok bij de Picknick-prijs voor een wel heel lekker park, waar het dankzij de Supporters zo schoon is dat je van de grond kunt eten. Nog iets wat alleen kan in één van de schoonste parken van Nederland: een Languit-ligconcert. Lekker op je rug in het gras luisteren naar een klassiek orkest – zo mooi klonk het park nog nooit. Toegangseis voor al deze super schone evenementen? Blote voeten.

Stem op je favoriete park
Sommige mensen wonen er vlak naast en anderen stappen er met alle plezier voor op de fiets. Je favoriete park! Daar wil je natuurlijk best een beetje voor zorgen. Door je rommel in de afvalbak te gooien en ook wel eens wat van een ander op te ruimen. Zo blijft het lekker schoon en kun je er zelfs op blote voeten lopen, dansen, voetballen – wat je maar wilt. Samen zorgen de Supporters van Schone parken ervoor dat Nederland weer en stukje schoner en dus mooier wordt. Wie zo’n lekker schoon park in de buurt heeft, kan daar nu op supportervanschoon.nl op stemmen. En iedereen die stemt, mag meteen een blotevoetenprijs uitkiezen; één van de heerlijke evenementen die voor de 5 winnaars in zijn of haar voorkeurspark wordt georganiseerd.

Meer informatie
Zowel de Parkencampagne als Supporter van Schoon zijn initiatieven van NederlandSchoon. Aanmelden als supporter kan op, waar ook meteen op de lekkerste parken gestemd kan worden. Meer info over NederlandSchoon op www.supportervanschoon.nl.

- Advertentie -