ZaaiGoedFonds haalt € 1.259,83 op met Oranje Fonds Collecte

0

Van 27 april tot en met 2 mei collecteerde het ZaaiGoedFonds voor het Oranje Fonds in Haarlem.

Het ZaaiGoedFonds, Fier dement, vier de mens!, ontvangt de helft van het opgehaalde bedrag van het Oranje Fonds. Daarmee wil het ZaaiGoedFonds voor mensen met dementie een ‘moestuinierboek op maat’ maken! De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Noord Holland. Het opgehaalde bedrag wordt zo voor honderd procent besteed, aan sociale doelen in de nabije omgeving.

Het ZaaiGoedFonds heeft meegedaan met de Oranjefonds-collecte in Haarlem, een mooi initiatief van het Oranjefonds! De opbrengst, € 1.259,83 hebben we gedeeld; ieder € 629,92. Echter, om het ‘moestuinierboek op maat’ voor mensen met dementie te kunnen maken is meer geld nodig, vandaar deze oproep: Wie of welk bedrijf wil ons bedrag weer verdubbelen zodat de werkelijke opbrengst 100% ten goede komt aan het ZaaiGoedFonds? We hebben een ANBI status, de belasting betaalt met u mee. Kijk voor meer informatie op www.zaaigoedfonds.nu

Het ZaaiGoedFonds is opgericht met als doel mensen met dementie mogelijkheden voor een waardevol leven te bieden in een prettige en vertrouwde omgeving.

- Advertentie -