Overval op tankstation in Bennebroek

0

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan de Rijksstraatweg in Bennebroek.

Zondag 14 juni, rond 17.00 uur, kwam de overvaller het tankstation binnen, bedreigde een personeelslid en vertrok vervolgens met een onbekende buit.

De verdachte ging er hardlopend vandoor, stak de weg over en verdween in het bos achter speeltuin Linnaeushof. Vanaf dat moment ontbreekt het spoor. Ten tijde van de overval was het erg druk rond het bosgebied, veel ouders vertrokken met hun kinderen uit de speeltuin. Er waren dus veel potentiële getuigen.

Signalement
Van de dader is slechts een beperkt signalement bekend: normaal postuur, 1.85 meter, 25 – 30 jaar, donkerkleurige jas en een donker petje. Ondanks een grote zoekactie met onder andere speurhonden en een politiehelikopter, de inzet van Burgernet en sociale media is de verdachte niet gevonden.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de overvaller hebben zien lopen of weten hoe hij verder is gevlucht. Heeft u informatie hierover voor de politie? Bel dan met 0900-8844.  Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

- Advertentie -