Inbrekers aangehouden na tips van getuigen

0

Op maandagmiddag hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Bisschop Callierstraat in Haarlem. Het gaat om 23-jarige man uit Heemstede en een 32-jarige man uit Landgraaf. Twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig.

Omstreeks 15.15 uur kreeg de politie melding van getuigen die een verdachte auto hadden zien staan. De getuige fietste de wijk in en zag bij een woning verdachte naar binnen klimmen en even later weer naar buiten komen. In totaal zou het om mogelijk vier personen gaan. De politie werd gewaarschuwd, die korte tijd later ter plaatse was. Twee van de verdachten konden worden aangehouden. De (mogelijk) andere verdachten en de verdachte auto, werden niet meer aangetroffen.

De aangehouden personen werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld.

De politie stelt een onderzoek in.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)