30up Swingsteesjun Strandfeest @ De Haven van Zandvoort

0

Op 1 augustus organiseert Swingsteesjun een bruisend strandfeest bij de Haven van Zandvoort, Boulevard Paulus Loot no#9, 2042 AA Zandvoort.

Beach party Saturday strandfeest Zandvoort summer 1 Aug 2015.De regionaal bekende DJ Flexy Frank maakt er een feestje van met een brede zomerse mix van de 80s tot nu, dus voor elk wat wils. Het feest start relaxt om 17:30 uur met een saté buffetje [svp online reserveren] en fijne loungy beats. Om 19:00 uur barst het feest los en gaat door tot 23.49 uur of een enkel minuutje later.

Het strandfeest is binnen in De Haven. Als het mooi weer dreigt te worden, gaan de deur weid open en geniet je ook buiten van de muziek. Net als bij de edities van 27 juni en 18 juli wordt ook dit feest weer een goed bezocht topfeest. Dat garanderen we.

Tickets zijn in de voorverkoop 10,-, aan de deur 13,- deur. Deze zijn verkrijgbaar op de website van www.swingsteesjun.nl of bij Van der Geest Optiek [Cronéstraat 15, haarlem] en VVV Zandvoort [Bakkerstraat 2].

Meer informatie op www.swingsteesjun.nl of bel 06-18938260.

- Advertentie -