Peuterbieb: kom lekker luisteren, spelen en dansen

0

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb is er ook in de zomer. We lezen voor, maken muziek, we spelen en dansen.

Woensdag 29 juli zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk ( Fie Carelsenplein 2), donderdag 30 juli in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170), donderdag 6 augustus in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) en woensdag 19 augustus in de Bibliotheek Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5). De toegang is gratis. We beginnen steeds om 10 uur.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Info
Woensdag 29 juli, van 10:00 – 11:00 uur in de Bibliotheek Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2
Donderdag 30 juli, van 10:00 – 11:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170
Donderdag 6 augustus, van 10:00 – 11:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32
Woensdag 19 augustus, van 10:00 – 11:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Oost, Leonard Springerlaan 5

Gratis voor peuters en hun ouders/oppassen

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -