87-jarige Haarlemse beroofd van tas

0

Een 87-jarige Haarlemse is zaterdagmiddag in Schalkwijk door twee jongens beroofd van haar tas.

De hoogbejaarde Haarlemse liep rond 17.20 uur met haar rollator over het voetpad aan het Madridplantsoen en werd hier aangesproken door twee jongens. Een van de jongens leidde de vrouw af, waarop de andere jongen haar tas hardhandig uit de rollator trok.

Hierna renden beide jongens met de zwarte handtas van de vrouw weg in de richting van de Europaweg. In de tas van de Haarlemse zaten veel persoonlijke bezittingen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de daders van deze beroving. Van een van de jongens is het volgende signalement bekend:

  • leeftijd: ongeveer 14 jaar
  • haar: kort donker en krullend, opgeschoren model
  • kleding: beige van kleur

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze beroving, of die meer informatie hebben over dit tweetal.

Heeft u iets verdachts gezien zaterdagmiddag tussen 17.10 en 17.45 uur in de omgeving vanaf het winkelcentrum Schalkwijk, het voetpad van het Madridplantsoen en de Europaweg, dat te maken kan hebben met deze beroving? Belt u dan s.v.p. met de politie in Haarlem via tel.nr.: 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000.

- Advertentie -