Drie korte cabaretvoorstellingen tijdens Haarlem Try-Out Podium

0

Tijdens het Haarlem Try-Out Podium testen drie professionele cabaretiers elk een half uur nieuw materiaal. Nieuw, spannend en heel erg grappig. Deze maand treden de volgende artiesten op.

Dian Liesker won in 2010 de persoonlijkheidsprijs tijdens het Camerettenfestival. Theaterkrant.nl noemt haar in een recensie ‘een innemende performer met een grof randje’. Haar soloprogramma ‘Ik blijf verdomme hier’ werd goed ontvangen door publiek en pers en nu werkt ze hard aan haar nieuwe voorstelling: Aangeschoten Wild. Dian is nuchter, kordaat en zelfbewust. Ze vertelt verhalen, zingt liedjes en maakt grappen. Beluister hier haar schitterende nummer ‘Nooit meer dansen

Riza Tisserand is een zeer veelzijdig talent. Hij is rapper, radiomaker, jurist en vader maar vooral heel erg grappig. Hij was een vast lid van de Comedy Explosion, was te zien in de late night show van Javier Guzman en hij schreef mee aan programma’s van Guido Weijers. Onlangs won Riza Tisserand de eerste aflevering van het programma Padoem Patss waarin comedians zoveel mogelijk korte grappen afvuurden. Riza is scherp, maatschappelijk zeer betrokken en hij weet als geen ander het publiek in zijn wereld te trekken waar liefde altijd de boventoon voert. Voor enkele van zijn one-liners klik je hier.

Ronald Smink won in 2010 het Groninger Studenten Cabaret Festival en bewees daarmee dat je voor goede absurde comedy echt niet naar Vlaanderen hoeft. Sterker nog, Ronald komt uit het hoge Noorden en je kan niet verder weg van Vlaanderen zijn zonder een veerboot te pakken. De jury zei over hem: een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar’. Dit maakte hij meer dan waar in zijn eerste twee voorstellingen. Op dit moment werkt hij aan zijn derde voorstelling. Benieuwd naar Joure, de geboorteplaats van Ronald? Hier vertelt hij erover.

Info
Het Haarlem Try-Out Podium vindt plaats op donderdag 1 oktober
Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem
Aanvang 20.30, zaal open om 20.00
Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar aan de deur of via comedyticket.nl/event/2e-haarlems-comedy-try-out-podium/

- Advertentie -