Schrijver zoekt schrijfkring

0

Schrijf je graag verhalen, gedichten of ben je bezig met het schrijven van een roman en wil je graag feedback op je werk? Dan is een schrijfkring misschien iets voor jou.

Kom naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) op maandag 12 oktober, van 20:00 – 22:00 uur. De toegang is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren vooraf noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Een schrijfkring bestaat uit een groep mensen die zelf graag schrijven. Schrijfervaring is niet nodig om met plezier mee te doen aan een schrijfkring. De leden van een schrijfkring komen regelmatig bijeen om elkaars teksten te lezen en te bespreken. Je geeft adviezen en feedback op elkaars werk. Wil je ook meedoen met een schrijfkring of wil je een schrijfkring opzetten, kom dan naar onze informatiebijeenkomst. Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om met andere enthousiaste schrijvers een kring op te zetten.

Info
Maandag 12 oktober, van 20:00 – 22:00 uur
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
Deelname is gratis

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -