Cool Jazz in Museum Haarlem

0

Op zondag 13 december klinkt er weer jazz in de Heiliglanden! Kick & Co/Cool Jazz, een vijfmans formatie bestaande uit Haarlemse jazzveteranen, treedt komende winter op in het museumcafé Gasthuis, Groot Heiligland 47.

Jazz in Museum Haarlem Foto: Museum Haarlem.
Jazz in Museum Haarlem Foto: Museum Haarlem.

De formatie speelt in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren. Een sterke periode in de jazz die vooral op vinyl zijn successen scoorde met de grote labels zoals Verve, Blue Note, Prestige, CBS en Capitol Records. Deze zondag wordt extra bijzonder door het gastoptreden van de Fransman Maxime Capellot op gipsy gitaar. Even herleven de oude tijden, toen op deze plek de Haarlemse Jazzclub gevestigd was.

Combo Kick & Co
Bezetting: Peter Vos – slagwerk , Richard van Beaumont – basgitaar, Ron van Beaumont -toetsen, Kick Klimbie – saxofoon.
Met een gastoptreden van Maxime Capellot op gipsy gitaar.

Info
Museum Haarlem
Zondag 13 december, 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: 7,50 euro p.p. inclusief een consumptie
Reserveren gewenst via: info@museumhaarlem.nl of 023 5422427