Gordon signeert nieuw receptenboek in Haarlem

0

Aanstaande zaterdag 12 december brengt zanger/entertainer Gordon een bezoek aan Haarlem. Vanaf 10 uur zal hij bij Boekhandel H. de Vries zijn nieuwe healthy way of life receptenboek ‘Ik ben niet van suiker’ komen signeren.

In dit vlot en informatief geschreven receptenboek legt Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uit wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen. ‘Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken.

Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf. Ik strijd mijn hele leven al tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude ‘slechte’ gewoontes en eetpatronen. Sinds mijn 35ste ben ik diabetespatiënt. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product. Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. Blozend welteverstaan!’ X Gordon

Gordon signeert van 10:00 tot 11:30 uur, toegang is gratis.

Boekhandel H. de Vries
Gedempte Oude Gracht 27
2011 GK Haarlem