Inschrijvingen Gluren bij de Buren Haarlem van start

0

Haarlem kan zich opmaken voor de tweede editie van Gluren bij de Buren. Op zondag 20 maart wordt Haarlem op cultureel gebied op zijn kop gezet. Tijdens het huiskamerfestival is het voor publiek mogelijk om in verschillende woonkamers verspreidt over de hele stad te komen gluren naar lokaal talent.

De organisatie van Gluren bij de buren Haarlem is ook dit jaar weer op zoek naar artiesten en woonkamers die een rol willen spelen bij dit culturele festijn. Het is de ambitie om in elke wijk minimaal 3 woonkamers te vinden die voor een dag hun huis veranderen tot incidenteel poppodium.

Naast woonkamers is de organisatie ook weer op zoek naar artiesten uit Haarlem. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot een metalband op huiskamerniveau. Vorig jaar speelde maar liefst 73 artiesten driemaal een optreden van elk 30 minuten in 73 verschillende woonkamers door heel Haarlem.

Gluren bij de Buren is voor bezoekers gratis toegankelijk, daarom is het elk jaar weer stoeien om de begroting rond te krijgen. “Om Gluren bij de Buren te realiseren zijn wij sterk afhankelijk van externe partijen. Voor de aankomende editie zijn we nog hard op zoek naar nieuwe partijen die het project financieel of in natura willen ondersteunen om zo het laagdrempelige karakter van het project te kunnen behouden” Aldus Sijmen Stronks, medeoprichter van Gluren bij de Buren.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Bezoek de website: www.glurenbijdeburen-haarlem.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)