Activiteiten in de Jopenkerk in januari

0

De agenda van de de Jopenkerk in Haarlem voor de maand januari ziet er als volgt uit:

Vrijdag 1 januari | HELLO 16 NIEUWJAARSCONFERENCE | 16.00 – 19.00 uur
Jopenkerk Haarlem knalt vrijdag 1 januari 2016 op een feestelijk nieuwjaar! Top-comedians Arie Koomen en Roel C. Verburg brengen vanaf 16.00 uur vanaf het brouwblok een spetterende nieuwjaarsconference. Inderdaad, een conference over het nieuwe jaar. Wat gaat er allemaal gebeuren in 2016? Wat staat ons te wachten? Arie Koomen en Roel C. Verburg zullen hun gedachten en voorspellingen met jou delen.
Prijs: € 12,50 – Tickets zijn verkrijgbaar via www.jopenkerk.nl/haarlem
Na 19:00 uur is de toegang gratis en kun je genieten van live muziek met de band What the Funk!

Iedere woensdag en zaterdag | RONDLEIDING EN BIERPROEVERIJ | 15.00 – 17.00 uur
Elke woensdag en zaterdag geven wij een rondleiding en (placemat)proeverij in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.
Het nieuwe Proeflokaal bevindt zich te midden het tweede brouwhuis en de productiehallen, waar na vergisting de brouwsels uit de Jopenkerk Haarlem naar toegaan om verder te verwerken. Hier wordt het bier gelagerd en op fles of vat afgevuld. De innovatieve en volautomatische bottellijn die je hier kan bezichtigen, is in nauwe samenwerking met het brouwteam van Jopen ontwikkeld.
Prijs: € 10,00 Tickets zijn verkrijgbaar via www.jopenkerk.nl/haarlem

Zondag 3 januari | JOPENDAG BIERPROEVERIJ | 16.00 – 17.30 uur
Voor alle bierliefhebbers organiseert de Jopenkerk Haarlem speciale Jopendagen, waarbij iedereen zich aan kan melden voor een speciale Jopen bierproeverij.
Prijs: € 21,50 Tickets voor de Jopendagen zijn verkrijgbaar via www.jopenkerk.nl/haarlem

Zondag 10 januari | BIER EN GASTRONOMIE | 16:00 – 19:00 uur | UITVERKOCHT
Tijdens de Bier en Gastronomie proeverij word je uitgedaagd om de lekkerste bier-spijs combinatie te vinden. De chef van de Jopenkerk Haarlem zorgt voor 6 heerlijke gerechten van de nieuwe kaart waarbij de zogenoemde “culi-combi’s” nog gezocht worden. Bepaal zelf welk Jopenbier het best bij de gerechten past en beslis mee in de nieuwe Food Pairings op de dinerkaart!
Kaarten voor dit evenement zijn uitverkocht. De volgende Bier en Gastronomie vindt plaats op 17 april 2016.

Woensdag 13 januari | BIER EN CHOCOLADE | 19:30 – 22:30 uur
Een wel heel bijzondere proeverij! Dat bier en chocolade goed samengaan leer en proef je op deze avond. Deze proeverij verzorgt Jopenbier samen met Gert van Soest van Chocolaterie Pierre in Hillegom en Haarlem. Tijdens de Bier en Chocolade proeverij worden er 6 chocolades en 6 Jopenbier geproefd. Elke combinatie is gegarandeerd verrassend lekker!
Prijs: € 27,00 – Tickets zijn verkrijgbaar via www.jopenkerk.nl/haarlem

Vrijdag 15 januari | WICKED WEEKEND – DJ PHIL HORNEMAN | vanaf 22.00 uur
Jazzy grooves staan centraal op elke derde vrijdag van de maand in de Jopenkerk. Vanaf 22:00 uur draait DJ Phil Horneman van Wicked Jazz Sounds in het Grand Café van de Jopenkerk Haarlem waarbij hij zijn uitgebreide Jazzy platencollectie ten gehore brengt. De toegang hiervoor is gratis!

Zaterdag 16 januari | WICKED WEEKEND – JOPEN HUISBAND | vanaf 15.00 uur
Onder leiding van drummer Paul van Schaik worden er heerlijke covers gespeeld in een intieme semi-akoestische setting.
Toegang is gratis

Zaterdag 16 januari | WICKED WEEKEND – DJ’S BARENDS& BROEKE | vanaf 22.00 uur
Barends en Broeke hebben samen het doel om de fijnste bekende en onbekende Disco, Funk en Soul ten gehore te brengen.
Toegang is gratis

Zondag 17 januari | SUNDAY AFTERNOON SESSIONS | vanaf 15.00 uur
Eén keer in de maand op zondag kun je genieten van “Sunday Afternoon Sessions” met Project XL.
Project XL is een nieuwe concept van Xander Hubrecht en zorgt maandelijks voor de ultieme zondagmiddag live-muziek ervaring. Een mix van soulfulle, groovy en country liedjes met af een toe muziek van eigen hand. Heerlijk om naar te kijken, luisteren en bij te borrelen. Xander is bekend van o.a. VanVelzen en weet de crème de la crème van popmuziek makend Nederland aan zich te binden.
Toegang is gratis

Vrijdag 22 januari | BARREL-AGED PROEVERIJ | 20:00 – 23:00 uur
Een unieke proeverij van houtgelagerde bieren in samenwerking met gecertificeerd biersommelier Pepijn van der Waa van BrewTaste. Tijdens deze proeverij serveert Pepijn vijf verschillende Barrel-Aged bieren samen met een proefglas van het oorspronkelijke drankje welke in het vat heeft gezeten. Tussen de bieren door wordt er gezorgd voor ambachtelijke happen. Dit maakt de Barrel-Aged proeverij compleet!
Prijs: € 40,00 – Tickets zijn verkrijgbaar via www.jopenkerk.nl/haarlem

[iconbox title=”” title_align=”left” content_align=”left” layout=”boxed” bg=”#cccccc” border=”#81d742″ align=”left” type=”vector” icon=”brankic-icon-info” icon_align_to=”box” size=”32″ icon_color=”#000000″ icon_color_hover=”#dd3333″ ]Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, Haarlem
Reserveren: bel 023 – 533 41 14 of reserveer online.
info@jopenbier.nl www.jopenkerk.nl[/iconbox]

Advertentie