Haarlemse Priscilla van Ooijen start tijdens corona met haar onderneming in vers én plantaardig hondenvoer

0

De franse bulldog van Priscilla van Ooijen uit Haarlem bleek allergisch voor verschillende dierlijke eiwitten, wat een veelvoorkomend ingrediënt is van hondenvoer. Na verschillende experimenten met eliminatiediëten, speciale hondenbrokken en vers vlees maaltijden, bleek de juiste oplossing nog niet te bestaan op de Nederlandse markt. Priscilla besloot het heft in eigen handen te nemen en startte tijdens de coronacrisis als ondernemer met het maken van vers én plantaardig aanvullend hondenvoer.

Priscilla van Ooijen, founder Van Pom: “Op 4 oktober 2020, Dierendag, besloot ik middenin de coronacrisis te starten met mijn bedrijf Van Pom. Dat is natuurlijk een groot risico, maar ik wist dat het de juiste timing was! Er zijn meer dan twee miljoen honden in Nederland, waaronder steeds meer nieuwe puppy’s. Het is ontzettend belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen en dat er rekening wordt gehouden met allergieën. Meer plantaardig voedsel dat vers is bereid kan een zeer positief effect hebben op de gezondheid en fitheid van honden. Het zit boordevol vezels. Ik ben dan ook trots dat Van Pom vers, plantaardig en duurzaam hondenvoer op de Nederlandse markt brengt!”

Over Van Pom
Het Nederlandse bedrijf Van Pom heeft aanvullend plantaardig hondenvoer op de markt gebracht, zodat nu ook honden makkelijker toegang krijgen tot vers bereide groenten, fruit en kruiden. Er zijn namelijk steeds meer wetenschappelijke studies die aantonen dat honden, net als mensen, baat hebben bij plantaardige voeding. Van Pom hoopt met hun aanvullende hondenvoer een bijdrage te leveren aan de gezondheid van honden in Nederland.

De eerste lijn met producten van Van Pom bestaan uit vier smaken aanvullend hondenvoer. Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van verse, plantaardige én gezonde ingrediënten, die ook goed door honden kunnen worden verteerd. Het vers bereide hondenvoer wordt ingevroren en verkocht in kartonnen cups. Op die manier worden de voedingswaardes behouden en is het product langer houdbaar. Het voorkomt bovendien voedselverspilling.

Van Pom is op dit moment verkrijgbaar bij verschillende (natuurlijke) dierenwinkels in Overveen, Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Lisse, Amsterdam, Hilversum en Berkel en Rodenrijs. De producten zijn binnenkort ook te koop via www.vanpom.nl.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNationaal Park Zuid-Kennemerland lanceert unieke zwerfaval bingokaart
Volgend artikelKoorschool Haarlem opent conferentie over vredesmissies Verenigde Naties
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.