Valentijnsfilmdiner ‘Music and Lyrics’ in Thalia

0

Op zondag 14 februari zal Thalia Theater in het teken staan van Valentijnsdag. Op deze speciale dag kun je je geliefde uitnodigen voor een Valentijnsdiner waarbij tussen de gangen door de heerlijke, romantische, film ‘Music & Lyrics’ wordt vertoond vol passie, hartstocht, humor én geweldige muziek!

Eerst ben je het helemaal, en dan kent niemand je meer… Dat is wat Alex Fletcher (Hugh Grant) is overkomen. Wanneer een populair tienerpopsterretje het vergeten jaren ’80 idool vraagt een song voor haar te schrijven, grijpt hij zijn kans op een comeback met beide handen aan. Er is alleen één probleem: Alex mag dan wat van muziek weten, van songteksten heeft hij absoluut geen kaas gegeten. En dat is waar Sophie Fisher (Drew Barrymore) in beeld komt, zijn charmante, een tikje neurotische plantenverzorgster, die een onverwacht talent voor tekstschrijven blijkt te hebben. Terwijl ze samen aan hun succesnummer werken, komen ze erachter dat het helpt om verliefd te worden als je de perfecte love song wilt schrijven.

Genieten dus met het uit liefde bereide drie gangendiner en de film waar de romantiek vanaf spat samen met je eigen Valentijn in het Thalia Theater.

Info
Toegang: € 42,50 (sprankelend aperitief, film, driegangen Valentijnsdiner en koffie)
Aperitief: 18.30 uur
Aanvang filmdiner:19.00 uur . reserveringen: tel. 0255-514217
Thalia Theater Breesaapstraat 52 IJmuiden . www.thaliatheater.nl