Haarlem Try-Out Podium

0

Het maken van een avondvullende voorstelling is schrijven, schrappen, uitproberen, nog meer schrappen en herschrijven. Uitproberen doen artiesten tijdens het Haarlem Try-out Podium in Circus Hakim. Voor slechts €10 ben je erbij.

Kom langs en hoor de nieuwste grappen, verhalen en liedjes van vaste waarden en aankomende talenten uit de wereld van comedy, cabaret en kleinkunst. Kaartjes kosten €10 en zijn beschikbaar via comedyticket.nl.

Op donderdag 4 februari zie je deze artiesten:

Kasper van der Laan is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. In oktober 2015 werd hij officieel lid van het collectief. Kasper brengt droge, intelligente humor met een twist. Zijn verhalen zijn doordacht en verrassend, vol originele observaties en absurdistische hersenspinsels. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare. Kasper maakt in 2011 zijn debuut op het stand-up comedy podium. Vanaf dat moment ontwikkelt hij zich razendsnel en groeit hij uit tot één van de meeste opvallende talenten in het circuit. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. In 2015 speelt Kasper o.a. op Lowlands én is hij te zien in het tv programma Padoem Patsss. Kasper speelt nu heel regelmatig in comedyclub Toomler in Amsterdam. Ontdek dit nieuwe comedytalent!

Elke Vierveijzer was finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015. Ze studeerde in 2014 af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch. Zij toont een unieke combinatie van literaire Nederlandse kleinkunstteksten en volle muzikaliteit, wat resulteert
in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn.

Vincent Geers is theatermaker/stand up comedian. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden later won hij zowel de Jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. “Onder Controle” was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door het hele land heeft gespeeld. Daarna volgde de programma’s ‘Het is tijd’ en ‘je moet het maar durven’. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het Cameretten Festival.

Info
Donderdag 4 februari
Aanvang 20:30, deur open om 20:00
Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7-9
http://comedyticket.nl/event/1e-haarlems-comedy-try-out-podium-2016/