Prokkel Netwerkbijeenkomst Noord-Holland: Haarlem

0

Op woensdagochtend 20 januari opent wethouder Jack van der Hoek in Haarlem de Prokkel netwerkbijeenkomst van de provincie Noord-Holland. Tijdens deze bijeenkomst komen docenten uit het speciaal onderwijs, ondernemers, medewerkers van zorginstellingen, gemeenten, stichtingen, mkb, wijkteams, landelijke bedrijven, welzijnsorganisaties, buren, particulieren en anderen geïnteresseerden samen om met elkaar kennis te maken en met de mogelijkheden die de Prokkelweek hen biedt.

De bijeenkomst staat in het teken van het creatiespel. Een uniek brainstormspel, speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van inclusie van mensen met een verstandelijke beperking.

Prokkelweek
De bijeenkomst in januari is mede bedoeld als voorbereiding voor het organiseren van activiteiten in de Prokkelweek. In 2016 is de Prokkelweek van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juni. Tijdens deze week organiseren vele enthousiaste mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen werken, in het bedrijfsleven, met de buurt of op school. Prokkelen is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie.

Info
Datum: Woensdag 20 januari 2016
Tijd: 09.30 uur tot 11.30 uur – inlooop vanaf 09.00 uur
Locatie: Gemeente Haarlem
Adres: Grote Markt 2, 2011 RD Haarlem

Deelname: GRATIS
Aanmelden: www.prokkel.nl/aanmeldformulier-bijeenkomst/

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)