Aanhoudingen na vermoedelijke drugstransactie

0

Op donderdagmiddag is door de politie in Haarlem een 25-jarige man uit IJmuiden aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Ook een vermoedelijke klant, een 52-jarige Haarlemse, werd aangehouden.

Omstreeks 16.15 uur zag de politie twee personen staan op de Garenkokerskade. Deze personen werden herkend als drugsgebruikers. Even later kwam een personenauto aanrijden, één van de twee herkende personen, een vrouw, stapte in en de auto reed weer weg. Na ongeveer honderd meter stopte de auto en stapte de vrouw weer uit. Vermoedelijk had in de auto een drugstransactie plaatsgevonden.

De auto werd gevolgd en even verderop door de politie aan de kant gezet. In de auto vond de politie geen drugs maar op de route werd een mapje gevonden met twaalf bolletjes harddrugs. Het ging hierbij vermoedelijk om cocaïne.

De politie nam de drugs en de auto in beslag. De verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

- Advertentie -
Vorig artikelWethouder Sport koopt ballen bij crowdfunding actie Honkbalweek Haarlem
Volgend artikelHaarlem zet duocontainers in voor papier en plastic
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.