Wethouder Sport koopt ballen bij crowdfunding actie Honkbalweek Haarlem

0

De crowdfunding actie welke enkele weken geleden is gestart is zijn vruchten aan het afwerpen. Een doorstart van De Honkbalweek Haarlem komt mede door deze actie steeds dichterbij. Middels diverse kanalen, de vrijwilligers, leden KNBSB en toegangskaart kopers van vorige Honkbalweek edities, zijn er al een groot aantal symbolische honkballen verkocht.

Met deze crowdfunding actie, toezeggingen van diverse sponsoren en uiteraard de steun van de Gemeente Haarlem en KNBSB, komt een doorstart van dit Haarlemse evenement steeds dichterbij, maar we zijn er nog niet.

De Gemeente Haarlem heeft van het begin af aan haar steun laten blijken voor dit initiatief middels woord en een financiële toezegging en daar doet sport wethouder Merijn Snoek op persoonlijke titel nog een schepje bovenop door de organisatie te steunen met de aanschaf van 5 honkballen. Een gebaar waarmee hij hoopt een voorbeeld te zijn voor elke Honkbalweek fan die de sport en dit prachtige evenement in het bijzonder een warm hart toedraagt en de wethouder zal volgen.

Dus steun nu de Honkbalweek en koop voor slechts 5,00 EUR (meer mag ook!) een symbolische honkbal. Via www.honkbalweek.clubkit.nl kunt u rechtstreeks het evenement een laatste duwtje in de rug geven.

Ook voor het bedrijfsleven is het al mogelijk om te laten merken dat zij de Honkbalweek willen steunen op de weg naar een succesvol evenement in 2018, 2020 en 2022.

Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u contact opnemen met Paul Louman. honkbalweek2018@gmail.com of 06-21111935