E-books lenen voor op je tablet en smartphone

0

Workshop in de Bibliotheek Haarlem Noord

Op vrijdag 5 februari, van 10:00 – 12:00 uur, helpen mediacoaches van de Bibliotheek je graag op weg met e-books voor op je tablet. De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 te Haarlem. De toegang is gratis. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Met jouw Bibliotheekpas kun je nu heel gemakkelijk 24/7 gratis e-books lenen en deze na download zonder internetverbinding lezen. Je mag tien e-books lenen voor steeds drie weken. Zowel voor je tablet als je mobiel zijn duizenden e-books beschikbaar. Maar hoe werkt dat precies? Hoe moet je een account aanmaken? Welke e-books kunnen op een tablet en smartphone en welke niet? Hoe werkt de leesapp en hoe download je deze?
Heb je een tablet of smartphone? Neem deze dan mee!

Leen je e-books bij de Bibliotheek
Op het e-bookplatform van de Bibliotheek vind je een ruim en gevarieerd aanbod van romans, spannende en informatieve boeken, waaronder recente titels en werk van topauteurs. Bekroonde boeken zoals Dertig dagen van Annelies Verbeke en Muidhond van Inge Schilperoord of heerlijke chicklit van Amanda Prowse. Thrillers van Lieneke Dijkzeul en David Baldacci. Of lees Kieft en Gijp van Michel van Egmond. Ook voor de jeugd is er meer dan genoeg aanbod zoals de complete series De Grijze Jager en Broederband van John Flanagan.

Info
Vrijdag 5 februari, van 10:00 – 12:00 uur
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 te Haarlem
De toegang is gratis

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en www.bibliotheek.nl/ebooks