Mishandeling op de Grote Markt

0

Op de Grote Markt in Haarlem is een 38-jarige man uit de IJmond in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld.

Om even voor 04.00 uur kwam bij de centralist van de meldkamer politie een melding binnen van een mishandeling, waarbij een slachtoffer een hoofdwond zou hebben opgelopen. De man bleek mishandeld te zijn door twee mannen die na de mishandeling zouden zijn weggerend in de richting van de Jacobijnestraat. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwonding te laten behandelen.

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident en naar de twee verdachten. Mocht u informatie hebben over dit incident dat zich afspeelde in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.45 en 04.00 uur, belt u dan met de politie in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.