Noord-Hollandse derby vrouwenvoetbal

0

De Noord-Hollandse derby van het vrouwenvoetbal komt er weer aan. Op vrijdag 26 februari aanstaande ontvangt Telstar VVNH de vrouwen van Ajax.

De aftrap is om 19.30u en de wedstrijd word gespeeld in het Rabobank IJmond Stadion te Velsen-Zuid. Meerdere spelers van beide partijen treden aan tegen een club waar zij in het verleden gespeeld hebben. Voor onze eigen Babiche Roof is het haar 100e wedstrijd in het shirt van Telstar.

Gedurende deze avond vinden er ook meerdere activiteiten plaats. Vier teams van meiden uit de D-pupillen van verschillende clubs zullen tegen elkaar strijden in de Schot Cup. De winnaar gaat naar de finaledag, welke op 6 mei in het Telstar Stadion zal plaatsvinden.

Ook worden sponsoren in het zonnetje gezet. Deze zijn uitgenodigd voor een Hollandse stamppotavond, welke om 18.00u aanvangt. Hierbij zullen ook de speelsters van Telstar VVNH aanwezig zijn.

Na afloop van de wedstrijd, rond 21.15u, zal het G-team ‘De Barre Bullen’ het veld betreden om scheenbeschermers en sokken in ontvangst te nemen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)