Samira El Abdallaoui nieuwe trainster vrouwen 1 DSS

0
Samira El Abdallaoui. Ingezonden foto.
Samira El Abdallaoui. Ingezonden foto.

DSS en Samira El Abdallaoui (38) hebben overeenstemming bereikt over een contract. El Abdallaoui zal vanaf het seizoen 2023/2024 de leiding hebben over DSS vrouwen 1, uitkomend in de Topklasse. Daarmee pakt DSS flink door met het professionaliseren en uitbreiden van haar trainersgilde.

Wij zijn zeer verheugd dat wij een Trainster als Samira aankomend jaar aan de club hebben kunnen verbinden,” vertelt Patrick van der Fits, de nieuwe technisch manager van DSS. “Met haar gezonde gedreven persoonlijkheid, zorgvuldig opgebouwde CV , haar ervaring binnen het vrouwenvoetbal bij onder andere FC Rijnsvogels in de Topklasse zijn wij ervan overtuigd dat zij de ingeslagen prestatie curve binnen het DSS vrouwenvoetbal verder gaat optimaliseren.

Ook Samira El Abdallaoui kijkt uit naar de samenwerking met DSS. “Ik ben zeer verheugd om één van de grootste vrouwenvoetbalverenigingen in Nederland te mogen versterken. Ik zie hier een mooie mogelijkheid in om mezelf en de club verder te ontwikkelen,” zo vertelt ze.

Samira El Abdallaoui is geen onbekende binnen het vrouwenvoetbal. Het afgelopen seizoen was zij eindverantwoordelijke bij FC Rijnsvogels vrouwen 1. Eerder verdiende zij haar sporen binnen het jeugdvoetbal bij de jongens. In 2019 behaalde El Abdallaoui haar UEFA B diploma. Samira, welkom bij de club.

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie