Oproep voor standhouders Cursusmarkt

0

Op zaterdag 27 augustus, van 10:00 – 16:00 uur, vindt ook dit jaar de Cursusmarkt plaats in en om de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem. De voorgaande edities waren een groot succes. Meer dan 1000 mensen bezochten de markt om zich te oriënteren op het aanbod of zich in te schrijven voor een van de cursussen.

Geïnteresseerden, aanbieders van opleidingen, cursussen en workshops, kunnen zich aanmelden voor een kraam op deze markt. Meld je snel aan voor een kraam op deze markt of om een proefles te geven.

Deze markt is dé kans voor bezoekers om zich op 27 augustus te oriënteren op het aanbod, een proefles te volgen of zich in te schrijven voor een van de cursussen. Van sport, creatief en talen tot kunst en gezondheid, voor beginners en gevorderden. De markt wordt gehouden op het sfeervolle buitenplein van de Bibliotheek Haarlem Centrum en in de prachtige Doelenzaal.

De Bibliotheek streeft er naar een zo breed mogelijk aanbod te presenteren. Ben je enthousiast over de cursus die jij of je organisatie geeft? Dan biedt de Cursusmarkt je de gelegenheid deze onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Kijk voor meer informatie en aanmelden onder Nieuws of Activiteiten op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Of neem contact op met Michel Hogerwerf per e-mail via michel.hogerwerf@bibliotheekzuidkennemerland.nl of telefonisch via 023 – 511 53 00.