Rabobank Haarlem en Omstreken hoofdsponsor Olympische Dag Haarlem 2016

0

Rabobank Haarlem en Omstreken heeft zich als sponsor verbonden aan de Olympische Dag Haarlem 2016. De Olympische Dag Haarlem is een grootschalig schoolsporttoernooi voor zo’n 2300 leerlingen uit groep 7 en 8 van ruim 30 Haarlemse en Bloemendaalse basisscholen. Dit jaar op vrijdag 10 juni met een feestelijk tintje omdat het de 10e editie is. Woensdag 4 mei 2016 werd op het Haarlemse advieskantoor van de Rabobank het sponsorcontract getekend. Hiermede verbindt de Rabobank zich in ieder geval voor editie 2016 aan dit leuke en sportieve evenement.

De Olympische Dag Haarlem wordt in 2016 al voor de 10e keer georganiseerd door SportSupport Kennemerland. “In een jubileumjaar is het geweldig om de Rabobank Haarlem en Omstreken als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen. De financiële maar minstens zo belangrijke personele injectie. Naar verwachting zullen circa 50 medewerkers van de Rabobank als vrijwilliger die dag komen helpen. Wij gaan er samen met alle kinderen en vrijwilligers een mooi feestje van maken en mede door dit mooie sponsorschap de ultieme sportdag.” zegt Jerry Buitendijk, directeur van SportSupport Kennemerland.

Sport verbindt en is gezond! Daarom is Rabobank Haarlem en Omstreken dit jaar hoofdsponsor van de Olympische Dag Haarlem. Samen zetten we ons in voor dit mooie initiatief en steken we, met veel plezier, op 10 juni de handen uit de mouwen!“, aldus Ilse Heinsman, directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Haarlem en Omstreken.

Over SportSupport
Stichting SportSupport Kennemerland stimuleert de breedte-, talent- en topsport in regio Zuid-Kennemerland door het geven van informatie, advies en ondersteuning en het organiseren van sportevenementen. De maatschappelijke functie van sport is bij SportSupport erg belangrijk. Er worden diverse projecten geïnitieerd en uitgevoerd, zoals Beweegpas 50+, de JeugdSportPas of Aangepast Sporten om sport voor iedereen mogelijk en beschikbaar te maken en te houden.