Op zoek naar universele liefde van medemens tijdens experiment

0

Vanaf 13 september start Edward Molkenboer, oprichter van de stichting ‘Goed doen voor een ander’ met een experiment om zijn nieuwe stichting te testen.

Molkenboer wil voor zijn experiment zes dagen onvoorbereid ‘zwerven’ van Haarlem naar Maastricht, om op deze wijze aan te tonen dat er wel degelijk genoeg personen zijn die goed willen doen voor een ander.

Stichting Goed doen voor een ander
De missie van de stichting is: het motiveren en stimuleren van personen, om anderen te helpen die zich in een uitdagende levenssituatie bevinden met als grondslag universele liefde. De stichting is in het leven geroepen om mensen met elkaar te verbinden op momenten waarop hier behoefte aan is.

Om deze missie te testen gaat Molkenboer 13 september vanaf het strand in Bloemendaal in zes dagen naar Maastricht reizen. “Ik ga onvoorbereid ‘zwerven’. Zonder geld. Zonder eten. Zonder onderdak. Zonder zekerheden. Hierdoor plaats ik mezelf in een uitdagende levenssituatie. Ik wil ervaren dat de wereld een mooie plek is om te zijn zodat ik hiermee aantoon dat er genoeg personen zijn die goed willen doen voor een ander. In dit experiment ben ik ‘die ander’. Ik zal personen vragen eten, onderdak en hun verhalen met mij te delen. Op zoek naar verbinding en universele liefde.”, aldus Edward Molkenboer die de stichting dit jaar in het leven heeft geroepen.

Volg Edward
Het avontuur van Edward is dagelijks via live video’s op zijn Facebookpagina te volgen (www.facebook.com/goeddoenvooreenander). Hierdoor hoopt hij mensen te inspireren en laten zien dat wereld zo slecht niet is. Molkenboer roept daarom sympathisanten op: “Wil jij deze reis samen met mij beleven? Doe een vriendschapsverzoek of volg mij via Facebook. Hou ook mijn tijdlijn in de gaten. Want wie weet vraag ik jou om wat te eten of onderdak.”