Beëdiging en installatie Jos Wienen als nieuwe burgemeester

0

Op woensdag 21 september a.s. wordt de heer Jos Wienen in een bijzondere raadsvergadering door de commissaris van de Koning beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Haarlem. De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het Stadhuis.

De vergadering is openbaar, maar het aantal zitplaatsen op de publieke tribune van de raadzaal is beperkt. In de Refter van het Stadhuis worden schermen geplaatst, zodat alle aanwezigen de ceremonie toch live te kunnen volgen. De ceremonie is ook via live streaming te volgen op www.haarlem.nl/live-vergaderingen.

Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om de nieuwe burgemeester te feliciteren in de Gravenzaal van het Stadhuis.

Zie ook: “Eerste publieke optreden burgemeester Jos Wienen in Haarlem“.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)