Twee jongens aangehouden na steekpartij

0

De politie onderzoekt een vechtpartij voor een snackbar aan de Amsterdamstraat in Haarlem van vrijdagnacht waarbij een 28-jarige Haarlemmer gewond is geraakt aan zijn oor en een 22-jarige Haarlemmer oogletsel heeft opgelopen.

De politie kreeg een melding van een vechtpartij tussen twee groepen jongeren. De 28-jarige Haarlemmer was inmiddels naar huis gegaan, waar hij werd opgezocht door de politie. Hij bleek te zijn gestoken in zijn oor. Voor zijn woning trof de politie de twee verdachten aan: twee 19-jarige jongemannen uit IJmuiden en Haarlem. Zij zijn aangehouden voor zware mishandeling. Een mes, kleding en schoenen zijn in beslag genomen voor onderzoek.

De 28-jarige Haarlemmer is behandeld op de eerste hulp. Hij zou klappen hebben uitgedeeld aan de 22-jarige man die daardoor oogletsel opliep.

De politie doet onderzoek om achter de exacte toedracht te komen.