Word een ninja

0

Training met als afsluiting een ninja-diploma

Alles weten van een ninja, leren besluipen, balans houden en bespioneren? Volg dan de ninjatraining op woensdag 19 oktober, van 14:00 – 16:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De training is voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar.

Masha Alexandra van der Heijde, schrijfster van het boek Ik, de ninja in de Tempel van Manga leidt je op tot een echte ninja. Je leert ninja-kunsten zoals balans houden, besluipen, bespioneren en Japanse karakters schrijven. Je maakt zelfs jouw geheime ninja-symbool. Je training wordt afgesloten met een ninja-diploma.

Info
Woensdag 19 oktober | 14:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum | 7 t/m 10 jaar\
Deelname is gratis, maar reserveer online je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Advertentie