10e editie van de Heerlijk10Daagse

0

De Heerlijk10Daagse is niet meer weg te denken…. De ene editie is nog niet voorbij of er wordt al gevraagd naar de volgende. De aankomende Heerlijk10Daagse is van 4 tot en met 13 november en dit is een jubileumeditie.

Voor de tiende keer kan tien dagen lang voor een zeer aantrekkelijke prijs worden geluncht en gedineerd in de allerbeste restaurants van Nederland. De kortingen lopen op tot wel 50% op de vaste menuprijs. Een 3-gangenlunch heb je al voor € 22,50 en een 3-gangendiner kost slechts € 27,50. Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

De Heerlijk10Daagse springt er als actieweek in alle opzichten bovenuit. Door Heerlijk.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de Heerlijk10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten. De Heerlijk10Daagse publieksprijs is een dermate belangrijke erkenning dat de chefs en hun brigades alles uit de kast halen om deze te winnen.

In Haarlem kan je onder meer terecht bij: ML*, Fris, La Forca, Seymour Brasserie & Bar en Parels.

Reserveer nu via www.heerlijk.nl/10daagse bij een van die vele toprestaurants.