Open Ochtend… – Spelen met je leven

0

Inspiratiesessie laat zien dat je nooit te oud bent om te leren of om te spelen

Tijdens de Open Ochtend… van 27 oktober nemen Nick van Deudekom en Eddy Boom je onder het mom ‘Spelen met je leven’ mee in hun wereld en laten zien dat je nooit te oud bent om te leren of om te spelen. Iedereen is van harte uitgenodigd op donderdag 27 oktober, van 08:00 – 09:00 uur, in de Bibliotheek op het station (middenperron 3/6). De inspiratiesessie is gratis bij te wonen op weg naar studie of werk. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Herken je dat? Je hebt een leuke opleiding afgerond, doet leuk werk en hebt een goed sociaal leven. Helemaal prima dus. Alhoewel… Zou je leven niet wat meer Funk mogen hebben? Is het niet gaaf om na je opleiding nog steeds nieuwe dingen te leren? En af en toe te mogen spelen als volwassenen?

Nick van Deudekom en Eddy Boom leren je in één workshop weer te spelen met je leven! Ga in één ochtend mee op reis door hun Hoofd, Schouder, Knie en Teen model. Als je komt krijg je naast fris en fruitige inspiratie ook toegang tot twee gratis videocursussen om na deze Open Ochtend zelf verder te kunnen spelen met jouw leven!

Nick van Deudekom – ‘Wat niet mag, kan wel!’
Trainer, spreker, coach. Recht uit het hart. Creatief aanmodderen, positief en knettergek op het leven.

Eddy Boom – ‘Heb je een idee? Knip ‘m door midden dan heb je er twee.’
Storyteller, funtrapreneur, inspirator. Failing Forward, idealistisch en soms ook realistisch!

Meer informatie www.bibliotheekzuidkennemerland.nl, facebook.com/spelenmetjeleven of instagram.com/spelenmetjeleven.

Donderdag 27 oktober | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station | Middenperron (spoor 3/6)

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)