Steel op pakjesavond de show met de meest originele Sinterklaassurprise

0

In Knotsgekke surprises voor iedereen laat Rolf Hut stap voor stap en aan de hand van vrolijke tekeningen zien hoe je de meest originele sinterklaassurprises in een handomdraai zelf maakt.

Als het aan Rolf ligt, is niets onmogelijk. Is je vader een hippie en heb je hem altijd al een lavalamp willen geven? Dan maak je er toch gewoon zelf één! En wat dacht je van je virtuoze klasgenootje? Die kun je blij maken met een écht werkende piano. Of laat je fantasie helemaal de vrije loop en knutsel een levensechte draak!

Steel deze pakjesavond de show met de meest indrukkwekkende surprise, en leer tegelijkertijd meer over natuur- en scheikunde!

‘Rolf Hut is een meesterknutselaar.’ – de Volkskrant

Dr. Ir. Rolf Hut (1980) is de coolste wetenschapper aan de TU Delft. Hij is de MacGyver van de Nederlandse wetenschap: Hut verbouwt simpele huis-, tuin- en keukenartikelen tot meetapparatuur. Hij geeft les en motiveert studenten te ontdekken, te bouwen en te doen. Hut geeft ook workshops en presenteerde TEDxDelft. Daarnaast schrijft hij elke maand een column in de Volkskrant over techniek voor in huis.

Knotsgekke surprises voor iedereen – Rolf Hut– ISBN 9789401606189 – € 15 – 12 oktober 2016

Info
Zaterdagmiddag 22 oktober 2016 13.00 uur presenteert Rolf Hut bij Kinderboekwinkel Kiekeboek zijn boek: Knotsgekke surprises voor iedereen Technische surprises om zelf te maken.

Aansluitend is er een Workshop Technische Surprises maken van 13.00 uur tot 15.00 uur
Op Gierstraat 29
Gratis toegang en deelname voor iedereen van 8 jaar en ouder.
(In verband met de materialen wordt aangeraden je aan te melden via info@kiekeboek.nl)

- Advertentie -