Artie Ramsodit neemt in februari afscheid als raadslid

0

PvdA-raadslid Artie Ramsodit verlaat op 16 februari de Haarlemse gemeenteraad. Zij gaat een periode onderzoek doen in Bangalore (India) en zal daarom na zeven jaar afscheid nemen als raadslid. Zij zal worden opgevolgd door Hans van der Bruggen.

Artie Ramsodit is sinds 2010 lid van de gemeenteraad. Vorige periode was zij namens de PvdA lid van de raadscommissie Ontwikkeling en van de Rekenkamercommissie. Deze periode is zij actief in de raadscommissie Samenleving. Ook was zij in 2014 en 2015 voorzitter van de raadscommissie Bestuur.

Artie Ramsodit: “Haarlem is de stad waar ik ben opgegroeid. Ik vind het juist daarom een eer om dienstbaar te kunnen zijn aan mijn stad. Dat heb ik met passie gedaan vanuit een rood hart in een team waar ik me thuis voel. Met veel plezier heb de afgelopen zeven jaar verbindingen tussen mensen en organisaties een zetje gegeven. Uit deze verbindingen komen vast en zeker nieuwe routes voor een socialer Haarlem.

PvdA-fractievoorzitter Jeroen Fritz: “Wij gaan Artie ontzettend missen. Maar het is een bijzondere kans, die wij haar allemaal erg gunnen. Artie heeft zich afgelopen zeven jaar met hart en ziel ingezet voor een socialer Haarlem. Vorige periode heeft zij zich bijvoorbeeld hard gemaakt voor meer betaalbare woningen en meer mogelijkheden voor zelfbouw. Deze periode heeft zij geknokt voor extra geld om armoede te bestrijden en heeft zij initiatieven genomen om de hulpverlening voor mensen met schulden te verbeteren. Mooie resultaten, waar Artie trots op mag zijn!

Artie Ramsodit zal worden opgevolgd door Hans van der Bruggen. Hij was van 2010 tot 2014 al schaduwraadslid namens de PvdA. Hans is werkzaam als consultant op gebied van internationale betrekkingen en mobiliteit.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)