Loek Peeters BUUV Haarlem van het jaar 2016

0

Op donderdag 12 januari is de Haarlemse Loek Peeters uitgeroepen tot BUUV Haarlem van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van BUUV Haarlem. Jur Botter, wethouder Wmo en Welzijn, maakte de winnaar bekend en overhandigde Loek de oorkonde, de BUUV klok en tegel.

Loek was heel blij waardering te krijgen voor wat hij gedaan heeft voor BUUV. Hij doet diverse klussen zoals hulp bieden bij computerproblemen. Ook heeft hij voedselpakketten rondgebracht en een meisje met autisme geholpen met het leren fietsen van huis naar school en weer terug. Loek zei: “Bij BUUV kon ik met kleine gebaren al veel mensen helpen. Dat geeft veel voldoening. Een uurtje per week BUUV’en lukt iedereen wel. Dan houd je nog genoeg tijd over voor jezelf!

Uit 12 deelnemers is de BUUV van het jaar 2016 gekozen. BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners van Haarlem, waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kunt doen. Zonder dat er direct iets tegenover staat. Via prikborden in de stad, de website www.haarlem.buuv.nu en telefonisch 023 551 7845 kan er vraag en aanbod worden geplaatst en gevonden.