Twee jongens op scooter beroven vrouwen van tas

0

Afgelopen nacht werden op de Grote Houtstraat en De Witstraat in Haarlem twee vrouwen beroofd van hun tas door twee donker geklede jongens op een scooter.

De beide berovingen vonden even na middernacht plaats. Rond 00.45 uur probeerden vermoedelijk dezelfde verdachten op de Venkelstraat een tas te stelen van een vrouw. Dit mislukte echter.

De politie sluit niet uit dat de twee wellicht geprobeerd hebben meerdere mensen van hun tas te beroven en zou graag met deze mensen in contact willen komen. Verder is zij op zoek naar getuigen van de (poging) berovingen of naar getuigen die meer informatie hebben over de scooter in combinatie met de twee jongens. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.