‘Mis-Lukken’: een talkshow in de Pletterij over het belang van imperfectie

0

Ieder mens zoekt naar zin. Maar waarom? En kun je samen aan zingeving doen in deze individuele maatschappij? De Pletterij zoekt het uit in drie talkshows op zondagmiddag. Op zondagmiddag 5 februari vieren we de mislukking.

Waarom moet alles tegenwoordig zin hebben en succesvol zijn? Waarom moet alles een succes en iedereen een plaatje zijn? Is het juist niet goed om te erkennen dat ‘de dingen’ niet altijd gaan zoals je had gehoopt? Begint zingeving juist niet bij het erkennen van de imperfectie??

Presentator Aart Mak (Kerk zonder Grenzen) ontvangt vier gasten met wie hij deze vragen gaat bespreken. Op de bank zit Celal Altuntas, auteur van de boeken Regen zonder modder, het leven van een asielzoeker in Nederland). Ook Dirk Boterblom van de kringloopwinkel Bijna Gratis Markt in de Zijlstraat in Haarlem schuift aan, net als Willy Koper, werkzaam bij 113 Zelfmoordpreventie en impro-pianiste Marta Warelis. Zij zal ook een muzikaal intermezzo geven.

Info
De talkshow begint om 16.00 uur in de Pletterij, Lange Herenvest 122 in Haarlem. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Reserveren via www.pletterij.nl.

Advertentie