Aanhoudingen voor verboden wapen- en harddrugs bezit

0

De politie heeft zaterdagavond rond 21.45 uur twee mannen aangehouden op de Belgiëlaan in Haarlem. Het duo, een 40-jarige man uit Haarlem en een 25-jarige man uit Vlissingen, wordt verdacht van verboden wapen –en harddrugs bezit.

Agenten zagen het tweetal verdachte handelingen verrichten bij woningen aan de Basilicumstraat en de Wim Zonneveldstraat. De agenten besloten de auto van de verdachten aan de kant te zetten. Toen de auto was gestopt en het portier werd geopend kwam er een sterke wietlucht de kant van de agenten op. Ook bleken er nog twee andere personen in de auto te zitten.

De vier inzittenden werden gefouilleerd en bij de 25-jarige verdachte werd wit poeder aangetroffen. Bij de 40-jarige Haarlemmer werden een verboden mes en ploertendoder gevonden. Bij de twee andere inzittenden is niets gevonden waarop zij hun weg mochten vervolgen.

De auto is in beslag genomen en wordt op het politiebureau verder doorzocht. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Advertentie