Gespreksgroep Crohn en colitis ulcerosa (CCUVN)

0

woensdag 8 maart 2017 van 10.30 tot 12.30 uur

Heeft u de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wilt u uw ervaringen delen met medepatiënten? Bent u de partner, een familielid of kennis van iemand met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wilt u hier iets over vertellen? Of wilt u graag luisteren naar de verhalen van anderen? Kom dan naar de gespreksgroep van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN).

De gespreksgroep heeft geen vaststaand karakter. U heeft de regie. Bij de start van de bijeenkomst, of via het aanmeldformulier, kunt u uw vragen of gespreksonderwerpen inbrengen. Dit kan over alles zijn, mits het raakvlak heeft met de ziekte van Crohn of colis ulcerosa.

Op deze bijeenkomsten is de herkenning vaak erg groot. U kunt leren van de verhalen van anderen, maar ook uw eigen ervaringen inbrengen. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers en twee speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers begeleiden de groep. Aan het einde van de eerste bijeenkomst kunt u aangeven of u behoefte heeft aan een vervolgbijeenkomst.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de gespreksgroep, dan kunt u zich aanmelden via de volgende link: Inschrijven gespreksgroep
De gespreksgroep vindt plaats op locatie Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem

Informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060.
Meer informatie over de vereniging vindt u op www.CCUVN.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)