Winnend lotnummer kerstbomenactie: 13468

0

Dit jaar organiseerden de Spaarnelanden en de gemeente Haarlem weer de kerstbomenactie. Begin januari konden kinderen op diverse plekken in de stad oude kerstbomen brengen. Ze ontvingen daarvoor een lootje én € 0,40 per ingeleverde boom. Doel van de actie was zoveel mogelijk te voorkomen dat afgedankte bomen gaan rondslingeren in de stad.

Ook dit jaar was de actie weer een succes. Kinderen brachten 13.138 bomen bij de inleverlocaties. De bomen zijn versnipperd en worden verwerkt tot compost.

Prijsuitreiking
De hoofdprijs is een bedrag van € 500,-. De winnaar mag deze prijs samen met zijn/haar klasgenootjes besteden aan een activiteit, bijvoorbeeld een excursie, of aan een goed doel. Op woensdag 1 februari reikt Cora-Yfke Sikkema, wethouder van onder meer duurzaamheid, de prijs aan de winnende klas uit op het Stadhuis.

Winnaar
De bezitter van het lot met lotnummer 13468 wordt vriendelijk verzocht zich vóór 20 januari 2017 te melden, via communicatie@spaarnelanden.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, naam van de school en groep.