Opening JUIZZ Haarlem

0

Op donderdag 9 maart 2017 opende e-bike winkel JUIZZ een vestiging in Haarlem. JUIZZ heeft al winkels in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam en opent nu dus de vijfde winkel.

De winkel werd officieel geopend door wethouder en loco burgemeester Cora Yfke Sikkema. De portefeuille van mevrouw Sikkema omvat onder andere mobiliteit en duurzaamheid, precies waar JUIZZ voor staat.

100% Elektrisch
Uit onderzoek is gebleken dat 95% van de autoritten 7 kilometer of korter is. Dat is een afstand die uitstekend gefietst kan worden. Om het fietsen aangenamer en sneller te maken is de elektrische fiets een uitkomst. JUIZZ is in 2009 opgericht met de overtuiging dat elektrische twee- en driewielvoertuigen hét alternatief zijn voor stedelijke autoritten. Of het nou om woon-werk verkeer gaat, het brengen of halen van kinderen of het bezorgen van pakketjes of eten.

Zakelijke oplossingen
Elektrische fietsen bieden een oplossing voor het probleem van vervuiling in de binnenstad, pakketjes worden sneller, stiller en schoner bezorgd. Daarnaast is het een stuk leuker en gezonder voor de bezorger.

Onze komst in Haarlem heeft geleid tot een mooi overleg met de Gemeente Haarlem hoe wij gezamenlijk het aantal bestelbussen en bezorgbrommers in het centrum kunnen terugdringen en laten vervangen door elektrische bakfietsen.

Specialisatie
JUIZZ is ‘100% electric’, de onafhankelijk specialist voor elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en speed pedelecs. JUIZZ richt zich op premium merken, waarbij service, kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste speerpunten zijn. Met een portfolio van 15 merken heeft JUIZZ altijd de juiste elektrische fiets in huis.

Belangrijke rol
De recente ontwikkeling m.b.t. de wet- en regelgeving voor de speed pedelec brengt veel vragen met zich mee, het NOS Journaal, Vara KASSA en diverse andere media hebben JUIZZ geraadpleegd om hier items over te maken.

Meer informatie?
Kom langs bij onze nieuwe winkel aan de Gedempte Oude Gracht 5-9 in Haarlem of bezoek JUIZZ.nl.

Advertentie