Dode man op begraafplaats: getuigen gezocht [update]

0

In het onderzoek naar de dode man die woensdagochtend werd gevonden op de begraafplaats aan de Kleverlaan in Haarlem is de politie op zoek naar getuigen.

Inmiddels is de identiteit van de man bij de politie bekend. Het gaat om een 36-jarige man uit Roemenië. Zijn roepnaam is Dumitru en zijn achternaam is Sirbru. Op dit moment is niet bekend waar de man in Nederland verbleef. Mensen die dit weten kunnen bellen met 0900-8844.

Na sectie op het lichaam door het NFI houdt de politie ernstig rekening met een misdrijf. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over het leven van Dumitru Sirbru. Waar verbleef hij, met wie ging hij om en wie kent hem of heeft hem onlangs nog gezien.

Foto’s zijn hier te vinden (let op: ook een foto van de overleden man is te zien en kan als schokkend worden ervaren).

Advertentie