Crematorium Haarlem winnaar Yarden Star Award

0

Waardering voor hoge klanttevredenheid en professionaliteit

Yarden Crematorium Haarlem is gisteravond (16 maart 2017) de regionale winnaar geworden bij de uitreiking van de Star Award 2016. Yarden reikt jaarlijks de Star Award uit aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Crematorium Haarlem ontving de prijs voor haar uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid en professionaliteit.

Floris Jansen, locatiemanager van Yarden Crematorium Haarlem: “Ons relatief kleine team is perfect op elkaar ingespeeld. Wij staan voor nabestaanden klaar. Voor, tijdens en na de uitvaart, want onze ervaring leert dat een goed afscheid helpt bij het rouwproces. We begeleiden uitvaarten vanuit een prachtige locatie waar licht en ruimte een hoofdrol spelen. Waardering van onze klanten staat bij ons op de eerste plaats, maar waardering in de vorm van een prijs doet ons ook ontzettend goed.

Werken vanuit passie
Sabrina Franken, ‎directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: “Als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid heeft Yarden heldere doelstellingen. Wij willen verwachtingen van klanten overtreffen. Goed is niet goed genoeg. Voor de dienstverlening binnen onze divisies Uitvaartzorg en Uitvaartfaciliteiten gaan we voor het cijfer 9+. Wij willen iedere uitvaart écht persoonlijk en bijzonder maken. Er kan vaak meer dan je denkt, en onze medewerkers helpen daar graag bij. Zij werken vanuit hun passie en zorgen voor het meest optimale afscheid. En daar ben ik trots op!

Star Award
Het is de vierde keer dat Yarden de Star Award uitreikt aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Voorafgaand aan de landelijke verkiezing zijn alle 24 crematoria over het jaar 2016 op verschillende aspecten beoordeeld, te weten procesuitvoering, klanttevredenheid en cultuur. Voor Yarden is klanttevredenheid het belangrijkste speerpunt. Sinds 2013 is de afscheidsspecialist als enige uitvaartorganisatie in Nederland in het bezit van de Gouden Oor Erkenning. Het Gouden Oor staat symbool voor het luisteren en handelen naar de feedback van klanten.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.