Een web vol misverstanden in Driekoningenavond/Twelfth Night of: zie zelf maar

0

Met Driekoningenavond/Twelfth Night of: zie zelf maar zet De Theatertroep, een jong en dynamisch Amsterdams collectief van tien toneelspelers, vol plezier een hele berg maatschappelijke waarden op de kop met de boodschap dat het verstand en de zotheid tweelingen zijn.

In deze Shakespeare-bewerking moeten zowel personages als acteurs overleven in een web van misverstanden. De rijken worden arm en de armen rijk, de machtigen worden machteloos en omgekeerd, er wordt gedronken en gedanst en gesjanst en mannen spelen vrouwen die spelen dat ze mannen zijn. Iets is niets en niets is iets. In de komedie, onder alle grappen en grillen, schuilt de poëzie van de ware tragedie.

tekst William Shakespeare, bewerkt door de Theatertroep spel Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Sam Ghilane, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser, en Jasmijn Vriethoff begeleiding spel en dramaturgie Matthias de Koning en Damiaan de Schrijver

Info
Driekoningenavond/Twelfth Night of: zie zelf maar van De Theatertroep is te zien op wo 22 en do 23 maart. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem. Kaarten (vanaf € 13,50 / € 15,50 / €17,50) zijn te koop bij de Toneelschuur, via www.toneelschuur.nl of 023 5173910.

> Ook hier uw reclameboodschap plaatsen? Klik nu voor info!

Delen
Vorig artikelWorkshop Huiszuivering bij Ananda
Volgend artikelGetuigen gezocht van poging tot mishandeling
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.